UF-Företag

December 16, 2015

Ska du starta UF-Företag?


 

räk kopia

Vi vill börja med att säga grattis!

UF-Företag ger en väldigt unik inblick i hur det är att driva företag. Vi tycker det är jättekul att ni är entreprenörer.


Jag har träffat många UF-Företagare de senaste åren. Man ser glöden och hungern i era ögon. Längtan efter att komma på en idé och sprida den över världen. Det är alltid lika härligt att träffa så taggade människor. Ni har också många bra produkter och lösningar på problem. Jag har sett många UF produkter. Allt ifrån personliga laddare till telefonen, handtag för bärkassar mm.

För ett UF-Företag kan det vara svårt att hitta en lämplig produkt, då man ofta måste beställa ganska stora kvantiteter av en produkt för att kunna tillverka den. Det kan hämma många bra idéer som kan lyckas även efter att man har haft sitt UF. Därför tycker jag att det är mycket viktigt att man ska kunna beställa mindre serier av sin absolut perfekta produkt.

Väljer man att 3D printa sin produkt, så kan man beställa så många eller så få som man vill. En unik möjlighet som man saknar ifall man ska beställa en plastprodukt som är tillverkad på traditionellt vis.

För att visa vår stöttning så har vi ett mycket rabatterat pris för att hjälpa UF-Företag med sina ideér.

Tveka inte en sekund att ta kontakt med mig!


 

IMG_0294 kopia

Med vänlig hälsning

Martin Karlsson, Sales Manager

martin@chrima.se