Skapa delar som inte ännu existerar


Instagram_Fotor

 

Alla har vi något.

Svårt att få tag i rätt del till din Racing maskin? Får du prioritera bort den bästa lösningen för att det är för svårt att producera? Detta är förmodligen frågor som alla stöter på under sitt bygge av tävlingsbil / tävlingshoj. Att knacka till en plåtbit och svetsa lite, fungerar i de flesta fall. Men det finns ett antal gånger då det inte fungerar så väl. Vi har själva blivit räddade många gånger av 3D printern som ska skicka ut väldigt många bra produkter. I och med att vi kan skriva ut det vi behöver så har vi kunnat göra mer avancerade lösningar som dessutom har lägre vikt, högre styrka samt att det är betydligt lättare att skapa en ny del ifall den andra skulle åka på stryk vid en olycka eller liknande.

Vi kan producera det mesta som du kan tänkas behöva som inte går att få tag på, eller som du själv måste tillverka genom att spendera timmar på att mäta, kapa och bearbeta. Nu kan du äntligen slippa det*. Det är till och med riktigt billigt.

Vanligt att printa är allt ifrån clips till kabelstammen, wire lås, skydd för pluspolen. Här kan bara fantasin sätta gränser.


 

På bilden nedan har vi en kabelklämma som sitter på torpedväggen för att på ett smidigt sätt kunna ha kablar som går igenom torpedväggen. Det blir tätt och är betydligt smidigare än en traditionell kabelgenomföring i gummi.

Vad behöver du till din tävlingsmaskin? Prata med oss så kan vi lösa dina problem.

IMG_0517


*Förutsättningen är att komponenten som ska tillverkas är inom skrivarens storleksbegränsning. Kontakta oss för mer information.