Prototyping

December 16, 2015

 

Lösningen är enklare än man kan tro!


 

cad kopia


 

Prototyping är det absolut snabbaste och billigaste sättet för er att utveckla era produkter. Att istället helt behöva förlita sig på 3D modeller innan man tillverkar verktyg, så kan ni testa produkten fysiskt med en prototyp från MLK ChriMa. Då vet ni precis hur produkten kommer se ut, och att komponenten passar mot andra delar mm. Förändringar är lätta och billiga att göra.


 

Går man i företagartankar med en idé man vill förverkliga så är det även här en stor fördel med prototyping. Man kan med hjälp av oss ta fram en 3D ritning och sedan en prototyp i valfritt plastmaterial och färg. Med en fysisk prototyp så är det mycket lättare att sälja in produkten hos sina kunder, eller hos investerare. Dessutom är det väldigt enkelt att göra förändringar. Man behöver bara rita om 3D modellen och skriva ut en ny prototyp.


 

MLK ChriMa vill stötta våra företagsamma ungdomar! Därför har vi ett speciellt program för UF-företagare. Jobbar du med ett UF företag, så gå till menyn och klicka dig in på sidan UF-Företagare!{:}{:en}Prototyping är det absolut snabbaste och billigaste sättet för er att utveckla era produkter. Istället att helt behöva förlita sig på 3D modeller innan man tillverkar verktyg, så kan ni testa produkten fysiskt med en prototyp från MLK ChriMa. Då vet ni precis hur produkten kommer se ut, och att komponenten passar mot andra delar mm. Förändringar är lätta och billiga att göra.