Om MLK ChriMa

December 16, 2015

clipset kopia

ChriMa grundades 2010

Vi har sedan starten jobbat med lättviktskonstruktioner och har genom åren samlat på oss mängder av erfarenhet kring materialen. Idag så fokuserar vi mest kring produktion av småserier och prototyptjänster med våra 3D printrar. Vi har möjlighet att tillverka prototyper i en rad olika plaster och kan även printa mindre serier i en väldigt extrem typ av kolfiber plast som har otrolig styrka, samt en överlägsenhet i att man med hjälp av printern kan skapa geometrier som är omöjliga att skapa via hand-layup.


Våra kärnvärden

Vi ska alltid vara lyhörda, Professionella och miljömedvetna.


 Vår affärsidé

Vi ska kunna bistå företag i deras produktutveckling genom att erbjuda prototyper för en snabbare och billigare utveckling. Vi ska också kunna hjälpa nya företagare med deras idéer samt hjälpa ungdomar med UF-Företag.


 Vårt miljöarbete

Vår miljö och omgivning är mycket viktig för oss. Därför jobbar vi med att hela tiden minska utsläppen i vårt arbete. Konstant strävar vi efter att kunna printa prototyper och småserier med återvunnen och nedbrytbar plast. Vi jobbar också på att utveckla dessa material för att kunna lätta på avtrycket i vår miljö. Vi är det miljövänliga valet för era prototyper och småserier.